Lees en Luister Magazine

Lees en Luister Magazine verschijnt drie keer per jaar en wordt door de christelijke boekhandel verspreid om het actuele aanbod uit de winkel onder de aandacht te brengen bij hun klanten. Het bevat het aanbod van nieuwe christelijke boeken en cadeauartikelen, leestips van boekverkopers en bijdragen van auteurs. Het Lees en Luister Magazine stimuleert de consument tot nieuwe aankopen, geeft bekendheid aan uitgevers en auteurs. Boekverkopers kunnen het magazine bestellen, via het BCB bestelsysteem, vanaf 50 exemplaren.

leesenluister


Onder de consument en de boekhandelaren wordt het Lees en Luister Magazine goed gewaardeerd. De inhoud van de Lees en Luister wordt samengesteld met input vanuit uitgevers. Tegen advertentietarieven kunt u als uitgever uw product(en) promoten en daarmee uw actuele aanbod onder de aandacht brengen bij de consument. Wilt u meer weten over het promoten van uw aanbod in de Lees en Luister? Neem hiervoor contact met ons op.

Vanaf 2022 heeft het Lees en Luister Magazine een vernieuwde en frisse opmaak, passend bij de doelgroep. Bent u benieuwd naar de Lees en Luister? Bekijk hier een voorbeeld.

Bestellen of uw product promoten?

Wilt u als boekhandel een uitgave van de Lees en Luister  bestellen? Dat kan via het BCB Bestelsyteem.

Wilt u als uitgever uw product(en) promoten in het Lees en Luister Magazine of in één van de Lees en Luister Specials? Neem hiervoor contact op met ons zodat we u kunnen voorzien van actuele informatie.

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy