Campagnes in de christelijke boekhandel

De Week van het christelijke boek en de Actieweek christelijke kinderboeken in de christelijke boekhandel zijn jaarlijkse initiatieven van BCB in samenwerking met uitgevers en boekhandels. De campagnes stimuleren het leesplezier, richten zich op leesbevordering en promoten het christelijke boek in het algemeen.

Week van het christelijke boek

Elk jaar vindt in maart de Week van het christelijke boek plaats. Deze week loopt parallel aan de algemene Boekenweek. Hoogtepunt is de verschijning van het jaarlijke actieboek. Net als bij de Kinderboekenweek geeft de christelijke boekenbranche uit overtuiging een eigen invulling aan dit boekenfeest.


Lees meer

Actieweek christelijke kinderboeken

Elk jaar vindt in oktober de Actieweek christelijke kinderboeken in de christelijke boekhandel plaats. Deze week loopt parallel aan de algemene Kinderboeken-week. Vanuit onze overtuiging geven we als christelijke boekenbranche gezamenlijk een eigen invulling aan deze campagne.

Lees meer

Campagnes op maat

Naast de grote publiekscampagnes verzorgt BCB diverse promotieacties voor speciale gelegenheden of rond speciale thema's. Denk daarbij aan een actie als #steunjeboekhandel, acties voor de Veertigdagentijd, Moederdag & Vaderdag en de Maand van het Geschenk, of rond bijbelstudie, kinderbijbels en doop & belijdenis.

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy