Netwerken

Als spil binnen het netwerk van christelijke uitgeverijen en boekhandels realiseert BCB verbinding binnen het christelijke boekenvak. We brengen partijen bij elkaar door het organiseren van evenementen en bijeenkomsten en het delen van kennis en informatie.

Beurs


De BCB Beurs is de gelegenheid bij uitstek om iedereen te ontmoeten die er in het christelijke boekenvak toe doet. Boekverkopers, accountmanagers, leveranciers, uitgevers, marketeers en auteurs komen er samen om in te kopen, geïnspireerd te raken en bij te praten over alles wat ons vak aangaat.

BCB Kernen


De bij BCB aangesloten christelijke boekhandels zijn ingedeeld in BCB-kernen. De bedoeling hiervan is het onderlinge contact te stimuleren. Een BCB-kern is een groep van gemiddeld 10-13 boekhandels die nauwer contact met elkaar kunnen hebben, voor zover daar behoefte aan is. Daar kunnen ondernemers kennis uitwisselen, vragen en problemen oplossen, van elkaar leren. Wilt u weten tot welke kern u behoort? In 'Mijn BCB' vindt u het overzicht.

BCB Facebookgroep


Op Facebook is een besloten BCB-groep te vinden waarvan alle betrokkenen lid zijn of kunnen worden. Een handige en snelle manier om interessante informatie te delen, restanten aan te bieden, vragen te stellen en zaken te regelen, zoals met elkaar meerijden naar een beurs. Wilt u lid worden van deze groep? Vraag dit aan via de pagina op Facebook.

Ook tijdens inspiratiedagen, andere bijeenkomsten en panel-overleggen is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Hulp nodig of meer weten?

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 - 15.00 uur.

Bel gratis
(0341) 27 0000

Of stuur een e-mail

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy