Lees alles over de workshopleiders en spreker

mmv

Met succes uw doelgroep bereiken


workshop 1 met Eline HoogenboomDeze workshop van Eline past bij uw missie om een gezond bedrijf te hebben. Hoe vindt u nieuwe klanten en bindt u de bestaande klanten aan uw onderneming? Met haar achtergrond in de wereld van uitgeverij en media kan Eline er uit eigen ervaring alles over vertellen.

Over Eline Hoogenboom
Eline Hoogenboom is oprichter van diverse online platforms en auteur van onder meer Villavie en Hartsrust. Als conceptbedenker, adviseur en voorheen communicatieadviseur bij een uitgeverij, weet ze veel van de online wereld, marketing en hoe je je een product verkoopt.
www.eline-hoogenboom.nl


Hoe adviseert u de juiste kinderbijbel?


workshop 2 met Annemarie PrinsAnnemarie Prins laat het brede aanbod van kinderbijbels zien, leert u de juiste vragen te stellen en op basis van de antwoorden de klant blij te maken met precies de goede kinderbijbel.

Over Annemarie Prins
Annemarie Prins, oorspronkelijk opgeleid als schoolbibliothecaris, werkte sinds 2000 twintig jaar als redacteur/recensent van kinderboeken/kinderbijbels aan de website christelijkekinderboeken.nl. Tegenwoordig bezoekt ze boekhandels voor het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en verzorgt ze informatieve workshops over kinderbijbels voor boekhandels en kerken.  


Maak de mooiste cadeautjes


Workshop 3 met Marcia van Doremalen van Pak je InnTijdens deze workshop leert u handige vouwtechnieken en krijgt u decoratieve tips, waardoor cadeaus inpakken een waar feest wordt. Na deze workshop bent u een echte cadeau-inpak-expert en pakt u stressvrij en vakkundig ieder cadeau in.

Over Marcia van Doremalen
Marcia van Doremalen is de trotse eigenaresse van ‘Pak je inn'. Sinds 2021 deelt ze haar passie voor unieke cadeauverpakkingen tijdens inspirerende 'Inpak Workshops'.
www.pakjeinn.nl


De kracht van samenwerking in het christelijke boekenvak


Lezing door Mathijs SuidmanOver Mathijs Suidman
Mathijs Suidman is commercieel en statutair directeur van Centraal Boekhuis en werkt sinds 2010 bij CB. Hij werkte daarvóór zowel in de uitgeverij als boekhandel in managementfuncties op het snijvlak van marketing en IT. In 2001 schreef hij De Goudmijn van Gutenberg (Plataan), een boek over innoveren in de uitgeverij gedreven door nieuwe (internet) technologie. Onlangs droeg Mathijs de Tiele-lezing voor waarin hij aandacht vroeg voor de collectieve aard van CB en het belang van een meer coöperatieve governance.
programma
aanmelden

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy