• Home
  • minipresentatiesenquiz

Minipresentaties

Sprekers2


Na de pauze zijn er drie korte presentaties, achter elkaar in de grote zaal.

Presentatie 1
'De prijs van het boek moet beslist omhoog!' 'De prijs van het boek moet beslist omlaag!'
Uitgever Arjen van Trigt geeft een inkijkje in de totstandkoming van de verkoopprijs van het boek en wat dat betekent voor de marge.
Arjen van Trigt is uitgever bij KokBoekencentrum Uitgevers en directeur van BV Liedboek.

Presentatie 2
Leeslieveling Daniëlle Heerens laat zien hoe u in weinig tijd een korte wervende review schrijft van een boek: voor een buikbandje, voor de nieuwsbrief of voor de website.
Daniëlle Heerens houdt van alles met letters en leest als het kan het liefst de hele dag. En gelukkig kan dat vaak ook, want haar werk heeft alles met boeken te maken. Ze is eigenaar van tekstbureau Fijnzinnig en werkt op freelancebasis als vertaler, (web)redacteur en corrector voor diverse uitgeverijen en magazines. In haar vrije tijd inspireert ze graag anderen om meer te gaan lezen met haar boekenplatform Leeslievelings, en ze schrijft, zoals de boeken Elke dag een cadeautje, Houd vol en Gods zegen voor jou.
Auteursfoto: © Renate Bleijenberg

Presentatie 3
Sinds 1 september 2023 heeft het CBC in Houten een nieuw management. Hoe gaat het nu met Erik, Jo, Piet en Wouter? Jo van Dorp praat u bij over de nieuwe initiatieven en plannen van CBC.


Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy