Week van het christelijke boek 2023

Gabi de Ridder is uitgenodigd om voor 2023 het actieboek voor de Week van het christelijke boek te schrijven. Ze volgt daarmee Lody van de Kamp op, die dit jaar de novelle De nacht die mijn leven voorgoed veranderde publiceerde.

De BCB, die elk jaar de Week van het christelijke boek verzorgt, is er trots op Gabi de Ridder als auteur te hebben gekozen. Ze schrijft eigentijdse, christelijke romans die zich afspelen in een Nederlandse setting. Hierbij is ze geïnspireerd door de christelijke romans uit Amerika. Ze heeft een vlotte pen en schrijft voor een breed lezerspubliek. Boekhandels doen de uitgave cadeau aan klanten tijdens de Week van het christelijke boek in maart 2023. Maar liefst voor de 45ste keer verzorgt de BCB het cadeauboekje, dit keer in samenwerking met uitgeverij de Banier.

Over Gabi de Ridder
Vanuit haar doorleefd geloof schrijft Gabi de Ridder haar romans. Hierin wil ze Gods grote liefde voor zwakke mensen doorgeven. “Dat er zoveel kan veranderen als wij ons vol vertrouwen aan Hem vastklampen, ook al zien we geen oplossing of uitkomst uit onze situaties”, vertelt ze. Het dagelijks leven uit genade vraagt om een keuze van overgave en goed leren luisteren naar Zijn stem. Dat is wat haar hoofdpersonages doen en waarin ze een bemoediging kunnen zijn voor haar lezers. Ze schreef de romans Zonder afscheid (2020), Geef me moed (2018) en Breng me thuis (2016).

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2023 BCB  - Disclaimer - Privacy