Week van het christelijke boek 2024

De populaire Amerikaanse auteur Tamera Alexander is uitgenodigd om voor 2024 het actieboek voor de Week van het christelijke boek te schrijven. Ze volgt daarmee Gabi de Ridder op, die dit jaar de novelle Volgende week, zelfde tijd? publiceerde.

De BCB, die elk jaar de Week van het christelijke boek verzorgt, is er trots op Tamera Alexander als auteur te verwelkomen. Ze is in korte tijd uitgegroeid tot een christelijke schrijfster met een grote schare fans. Een brede lezersgroep in Nederland is verslingerd aan haar romans. Boekhandels doen deze nieuwe uitgave cadeau aan klanten tijdens de Week van het christelijke boek in maart 2024, die parallel loopt aan de algemene Boekenweek. De BCB verzorgt het cadeauboekje voor de 46e keer, dit keer in samenwerking met Uitgeverij Van Wijnen.

Bekijk hier het filmpje van Tamera.

Christien Bos, acquirerend redacteur bij Uitgeverij van Wijnen: 'Voor liefhebbers van Tamera Alexanders boeken wordt het actieboek van 2024 een echte traktatie! Favoriete personages uit de Belle Meade trilogie komen terug en eerdere personages leren we beter kennen. Maar ook voor nieuwe lezers wordt de novelle genieten. Dit verhaal introduceert een sterke vrouw die haar weg zoekt in de krantenwereld van begin twintigste eeuw. Nellie Ward is journalist en wil niet alleen schrijven over schoonmaaktips en hoe je slim omgaat met een klein budget. Zoals we van Tamera Alexander gewend zijn, is de boeiende wereld die ze in deze novelle creëert op feiten gebaseerd, dankzij het grondige historische onderzoek waar ze zo van houdt.'

Over Tamera Alexander
Tamera Alexander (1961) is een bestsellerauteur met een grote liefde voor God, haar familie en voor geschiedenis. Wanneer ze een interessant verhaal hoort of een oud huis bezoekt, wordt haar fantasie geprikkeld en gaat ze op onderzoek uit. Tamera’s personages zijn uit het leven gegrepen en haar verhalen nemen je mee terug in de tijd. Ze heeft bijna twintig romans op haar naam staan; met haar boeken won ze al veel prijzen, waaronder vier Christy Awards. Ze woont met haar man in Nashville, in Amerika.

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy