Auteurs christelijke Kinderboekenweek 2023

Van 4 tot en met 14 oktober 2023 is de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel. De Kinderboekenweek staat in het teken van Bij mij thuis. Hierin wordt aangesloten bij het thema van de algemene Kinderboekenweek. Speciaal voor de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandels worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema.

De Kinderboekenweek 2023 vieren we ‘thuis’. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis vieren we het Kerstfeest. Bij mij thuis wonen twee pleegzusjes. Bij mij thuis is er genoeg ruimte voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. Willeke Brouwer is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Hans Mijnders schrijft het actieboek voor de bovenbouw. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek voor € 7,95 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 6,95.

‘Wat geweldig om het prentenboek te maken voor de Kinderboekenweek! Kinderen mogen weten en ervaren dat voor onze Koning iedereen belangrijk is. Die boodschap gaan we delen in dit boek!’
– Aisha Meel & Adriëlle Schouten

Actieproducten bestelllen


De actiematerialen zijn jaarlijks in april/mei te bestellen door alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. De laatste informatie over de actieproducten, het thema, de auteurs en het bestellen van de actieboeken en promotiematerialen vindt u op de campagnewebsite.

christelijkeboeken.nl >

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2023 BCB  - Disclaimer - Privacy