Week van het christelijke boek: 8 t/m 18 maart

Van 8 tot en met 18 maart is de Week van het christelijke boek in de christelijke boekhandel. De BCB, die elk jaar de Week van het christelijke boek verzorgt, is er trots op Gabi de Ridder als auteur te hebben gekozen. Ze heeft een vlotte pen en schrijft voor een breed lezerspubliek. Speciaal voor de Week van het christelijke boek schreeft ze: Volgende week, zelfde tijd?

volgendeweekzelfdetijd


Volgende week, zelfde tijd?
Als Helen op een regenachtige morgen in januari gaat hardlopen, is ze getuige van een ongeluk. Ze verleent eerste hulp aan de hardloper die door een auto werd aangereden. Enkele maanden na het ongeluk loopt Helen deze man, Ralph, opnieuw tegen het lijf. Helen denkt dat hij niet voor niets in haar leven is gekomen en staat voorzichtig open voor het contact met deze niet-gelovige man. Er volgt een reeks sportieve afspraakjes. Maar hoewel ze elkaar steeds vaker zien, komt Helen nauwelijks iets te weten over Ralph. Wat voor geheim draagt hij bij zich? Als Ralph uiteindelijk met de waarheid voor de dag komt, voelt Helen zich bedrogen. Ze verbreekt het contact, niet wetend dat ze elkaar in een bijzondere setting weer zullen treffen ... Een verhaal over het zoeken naar Gods leiding én de moed om trouw te blijven aan je overtuigingen.

Boekhandels doen de uitgave cadeau aan klanten tijdens de Week van het christelijke boek. Maar liefst voor de 45ste keer verzorgt de BCB het cadeauboekje, dit keer in samenwerking met uitgeverij de Banier.

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy