BCB start serie over jonge boekverkopers

knop


BCB ontmoet regelmatig enthousiaste jonge boekverkopers die een hart hebben voor het christelijke boek. Deze jonge mensen zetten hun schouders onder een ogenschijnlijk onmogelijke taak. Wat drijft hen, juist in een tijd waarin het christendom steeds minder plek inneemt in de samenleving, de ontlezing voortdendert en het boek als gevolg van de hoge papierprijzen een luxeproduct wordt?
Het geeft hoop dat in een branche die vergrijst en waarin winkels soms moeten sluiten omdat er geen opvolger te vinden is, jonge mensen zich met hart en ziel willen inzetten voor de christelijke boekenmarkt. 

In een serie artikelen stellen we graag een aantal van deze jonge boekverkopers aan u voor. Binnenkort leest u hier het eerste artikel 'Jonge boekverkopers zetten zich in voor het Christelijke boekenvak' en maakt u kennis met Karel-Jan Karels en Louise Harkes van CLC Boeken en Muziek in Apeldoorn.

Kent u of hebt u een jonge enthousiaste boekverkoper in de christelijke boekhandel die u wilt voordragen voor deze serie? Mail dan naar info@bcbplein.nl.

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2024 BCB  - Disclaimer - Privacy