logo BCB

Auteurs Kinderboekenweek 2022

Van 5 tot en met 15 oktober 2022 is de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel. De Kinderboekenweek staat in het teken van Gi-Ga-Groen. Hierin wordt aangesloten bij het thema van de algemene Kinderboekenweek. Speciaal voor de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandels worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema.

Het thema Gi-Ga-Groen is actueel en stelt de natuur centraal. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. De kinderen kunnen een echte natuurheld worden en op avontuur gaan om al het moois van de schepping te ontdekken en te helpen beschermen .

Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Hanna Holwerda. Lianne Biemond-Kasbergen is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Evelien van Dort schrijft het actieboek voor de bovenbouw. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek voor € 7,25 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 6,25. De actieboeken voor de midden- en bovenbouw worden ook als luisterboek-cd uitgegeven door Uitgeverij De Toren.
‘Wauw!
Ik mag het prentenboek schrijven en het thema is op mijn lijf geschreven! Met dit prentenboek ga je met de hoofdpersonen mee op avontuur in je eigen tuin. Want: daar valt van alles te ontdekken!’
– Hanna Holwerda

Actieproducten bestelllen


De actiematerialen zijn jaarlijks in april/mei te bestellen door alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. De laatste informatie over de actieproducten, het thema, de auteurs en het bestellen van de actieboeken en promotiematerialen vindt u op de campagnewebsite.

christelijkeboeken.nl >

Over ons

Diensten

BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak

Tolweg 2L, 3851 SK Ermelo
0341-270000
info@bcbplein.nl
© 2022 BCB  - Disclaimer - Privacy