afbeelding

VOORJAARSBEURS: 29 JANUARI A.S.

 

We nodigen u van harte uit voor de BCB-najaarsbeurs op maandag 29 januari 2018 van
9.00 tot 17.00 uur
in Expo Houten. Een gewaardeerde beurslocatie, in het midden van het land. Met voldoende gratis parkeergelegenheid en daarnaast ook goed met het openbaar vervoer bereikbaar.


Toegang en catering tijdens beursuren gratis
Toegang tot de beursvloer en catering (koffie/thee en lunch) gedurende de dag is voor elke bezoeker gratis, met een maximum van twee bezoekers per boekhandel. Elke volgende medewerker betaalt € 20,- contant te voldoen bij de inschrijfbalie. Voor de lunch ontvangt u bij inschrijving een lunchmunt die u kunt inwisselen op het horecagedeelte voor het lunchbuffet.


Lunchbuffet is geopend van 12.00 uur tot 14.00 uur op het centrale horecaplein in de beurshal.
Hiervoor dient u, zoals vermeld, een lunchmunt te hebben (te verkrijgen bij de inschrijfbalie).
Na de beurs kunt u desgewenst voor € 17,50 p.p. dineren in het restaurant (direct naast de beurszaal). Dit kan alleen wanneer u dit vooraf reserveert middels bijgevoegd cateringbestelformulier. S.v.p. uiterlijk maandag 22 januari dient u dit formulier terug te sturen naar BCB.


Op de beursvloer: webshop en database voor uw boekhandel
Loop gerust langs bij de informatiestand van BCB om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden van de door BCB ontwikkelde webshopmogelijkheden voor uw boekhandel. Piet de Jong staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Een uitgebreide webshop inclusief database is er al vanaf € 107,50 per maand. Wanneer u vóór 1 maart besluit over te gaan ontvangt u zelfs drie maanden gratis.


Op de beursvloer: uitgevers
Een flink aantal uitgevers geeft acte de présence op de BCB-voorjaarsbeurs. Overzicht standhouders: 
Royal Jongbloed/Ark Media, De Banier, Israel Producten Centrum (IPC), MajesticAlly, De Bazuin, Vrolijk Fabriek, Kok-Boekencentrum Uitgevers, Baaij Light Cards, Ecovata, Rikkoert Schoonhovens Silverhuys, Floris Recycles Stationery, Solide Boeken, Den Hertog BV, Uitgeverij de Toren, Talent, een eerlijke zaak!, Jiftach, Servicebureau Voor Chr. Boeken, Bronboek Software Development, Perlevera - christelijke sieraden, Grace Publishing House, De Kandelaar, 3:16 Europe, Dubbeldam Gifts, NBG, Gideon, Zing maar mee, Eljada, CLC Publicaties, Elian International, Holyfoly decoraties, Barbosa Fair Trade, Lifeprints.

SVCB vertegenwoordigt op de beurs de volgende uitgevers: Arrowz, Brevier, Buijten en Schipperheijn, CLC, Everread, Highway/Bread of life, 
IBB, Jeroen Struik, Kingdom Games, Navigators, Parel, Scholten, Toetssteen, Triple Boeken, VrijZijn, Vuurbaak, van Wijnen, Het Zoeklicht


Praktische informatie
Toegang tot de beursvloer en catering (koffie/thee en lunch) gedurende de dag is voor elke bezoeker gratis, met een maximum van twee bezoekers per boekhandel. Elke volgende medewerker betaalt € 20,-, contant te voldoen bij de inschrijfbalie
Uiterlijk 22 januari plaatst BCB op www.bcbplein.nl een plattegrond van de beursvloer met de definitieve indeling. Houd onze website dus in de gaten! Op de beursdag zelf, ontvangt u een geprinte versie van de plattegrond.
Plan uw route (met de auto of het openbaar vervoer) naar Expo Houten via http://www.expohouten.nl/routebeschrijving/


Neem voor vragen en/of meer informatie contact met ons op.