Lees en Luistermagazine

Een inspirerend magazine vol informatie over christelijke boeken,films, muziek en gifts. Het is hét magazine voor de christelijke lezer en staat vol met interviews,artikelen, recensies en nieuwe uitgaven. Het magazine verschijnt 4x per jaar. Voor uitgevers is het magazine een goede mogelijkheid om op diverse manieren hun artikelen onder de aandacht te brengen. Het Lees en Luistermagazine wordt gelezen door mensen die geïnteresseerd zijn in de boeken, films, muziek en gifts die verkrijgbaar zijn in de christelijke boekhandel. Het magazine richt zich voornamelijk op het winkelend publiek: vrouwen tussen de 25 en 50 jaar die boeken kopen voor zichzelf, hun gezinsleden of als cadeau voor anderen.


Lees en Luistermagazine 3 (najaar)

  • Het thema van dit nummer is ‘Samen'.
  • Het najaarsnummer verschijnt: 3 september 2019.
  • Rond 20 mei ontvangen uitgevers een mail met informatie om te adverteren.
  • Deadline voor aanlevering materiaal is 20 juni 2019
  • Boekhandels ontvangen een bestelmailing rond 20 juni.

Voor boekhandels: Mogelijkheid Byblos-omslag

Speciaal voor Byblos-winkels heeft het Lees en Luistermagazine een Byblos-omslag. Op de voorkant staat het Byblos-logo en op de achterkant de kaart van Nederland met alle Bybloswinkels.

Klik hieronder op de button om - nadat u de informatiemailing hebt ontvangen (± 20 juni) - direct het Lees en Luister Magazine te bestellen.

https://maas.goflowapps.nl/fmi/webd?homeurl=http://bcbplein.nl#bcb_systeem