Het Lees en Luistermagazine

Een inspirerend magazine vol informatie over christelijke boeken,films, muziek en gifts. Het is hét magazine voor de christelijke lezer en staat vol met interviews,artikelen, recensies en nieuwe uitgaven. Het magazine verschijnt 4x per jaar. Voor uitgevers is het magazine een goede mogelijkheid om op diverse manieren hun artikelen onder de aandacht te brengen.

De lezers

Het Lees en Luistermagazine wordt gelezen door mensen die geïnteresseerd zijn in de boeken, films, muziek en gifts die verkrijgbaar zijn in de christelijke boekhandel. Het magazine richt zich voornamelijk op het winkelend publiek: vrouwen tussen de 25 en 50 jaar die boeken kopen voor zichzelf, hun gezinsleden of als cadeau voor anderen.

LEES EN LUISTER MAGAZINE 2 (zomer)

Voor uitgevers: Reserveren in Lees en Luister Magazine 2

Het thema van dit nummer is ‘Erop uit'. Lees en Luistermagazine nummer 2 (zomernummer) heeft de volgende speerpunten:

  • Erop uit :Boeken rondom thema erop uit (denk aan natuurboeken, tuinieren, reisverhalen/gidsen, kunst & cultuur, kookboeken etc.)
  • Zomerlezen campagne: 8 weken lang ca 10 boeken die met bon € 5,- goedkoper zijn; hierover heeft u een aparte mailing gehad
  • Boekentips voor de zomer (Los van campagne Zomerlezen) Romans maar ook non-fictieboeken met inhoud
  • Moederdag (12 mei) pagina
  • Vaderdag (16 juni) pagina

NB: Voor elke BCB-contribuant zijn er in 2019 gratis units. Zie hierover de informatiebijlage met de tarieven, kortingen en aanleverspecificaties. Klik hieronder om te downloaden.

2019-02 LenL Magazine Informatiebijlage.pdf

2019-02 LenL Reserveringsformulier.doc


Voor boekhandels: Mogelijkheid Byblos-omslag

Speciaal voor Byblos-winkels heeft het Lees en Luistermagazine een Byblos-omslag. Op de voorkant staat het Byblos-logo en op de achterkant de kaart van Nederland met alle Bybloswinkels.