afbeelding


Klomp Bizzprint is een printprovider met meerwaarde. Met hun uitgebreide machinepark in het midden van het land bieden zij grafische dienstverlening aan van A tot Z. U krijgt met uw BCB-lidmaatschap korting op de diensten die Klomp Bizzprint levert. 
 
Printprovider 
Van concept tot realisatie, Klomp Bizzprint verwerkt het gehele proces in huis. Een van de specialisaties van dit Amersfoortse bedrijf is het digitaal drukken van boeken op basis van printing on demand. Met hun uitgebreide machine park kunnen zij kleinere oplage perfect aan. Oplages tot 1.000 exemplaren zijn zeer interessant voor digitaal drukwerk. 
 
Kleine oplages
Waarom kiezen voor kleine oplages? Een boek wordt nieuw in de markt gebracht, maar er is een beperkte zekerheid op een goede verkoop. Door een klein aantal boeken te laten printen, beperkt u het risico van een teveel aan boeken in voorraad, maar kan het boek toch op de markt worden gebracht. Een boek is uitverkocht, er is nog vraag naar het boek, maar deze vraag is beperkt. Een hele nieuwe partij boeken in uw magazijn opslaan kost u veel productiekosten en uw ruimte. Door een boek te laten printen, kan u toch voorzien in de vraag van uw afnemers, maar loopt u zelf geen risico met exemplaren te blijven zitten.  
 
Inmiddels is Klomp Bizzprint een gerespecteerd bedrijf binnen de branche. Diverse uitgevers  waaronder De Banier, Het Zoeklicht, Merweboek en Uitgeverij Daniël zijn reeds tevreden klanten.
 
Korting BCB-contribuanten 
Kortingen die gelden voor leden van BCB kunnen oplopen tot 15% op de toch al zeer scherpe prijzen; de korting is afhankelijk van uw jaarvolume. Wanneer u als contribuant van BCB gebruik maakt van de voordelen van deze samenwerking, bespaart u niet alleen op de kosten, maar u weet ook dat u het boek binnen afzienbare tijd kunt leveren in ieder gewenste oplage.  
 
Meer informatie 
Mocht u meer informatie willen ontvangen over deze samenwerking of de werkwijze van Klomp Bizzprint, dan kunt u altijd contact opnemen met Gijs den Hertog. U kunt hem bereiken via (033) 750 35 85 of via g.denhertog@klomp-bizzprint.nl.