afbeelding

WAT VINDEN GEBRUIKERS?

"Veel content wordt kant en klaar door bcb aangeleverd"
Wij maken nu één jaar gebruik van de L&L webwinkel en we zijn daar zeer blij mee. In vergelijking met de vorige webshop kunnen we veel meer ‘het gezicht’ van onze boekhandel laten zien in de stijl die bij ons past. Naast de collectie boeken, tref je bv. ook regionale activiteiten en acties aan. Je kunt bijna alles zelf gemakkelijk aanpassen. En veel content wordt kant en klaar door het BCB aangeleverd, dat scheelt tijd! Niet dat onze omzet verdubbeld is, maar we merken dat onze klantenkring de webwinkel gebruikt om zich vooraf te oriënteren, het is onze etalage, het verlengde van de winkel, en dat is van onschatbare waarde!

Wim Tange, De Kapel, Lisse"Waarom zou je het wiel opnieuw uit gaan vinden?"
Sinds april 2015 hebben wij een webshop via Lees en Luister. Voorheen hadden we nog geen eigen webshop. Geleidelijk zien we (naast bestellingen van klanten uit Veenendaal) steeds meer bestellingen binnenkomen van klanten uit de omgeving. Door het ontbreken van christelijke boekhandels in de omgeving hebben we een regionale functie. Ik geniet als boekhandelaar van het gemak van o.a. een database die door uitgevers wordt gevuld en de boeken top-10 die automatisch wordt ververst. De webshop biedt ruime mogelijkheden voor een eigen lay-out. Heb je nog geen webshop of is je website/webshop verouderd? Meld je dan aan! Samen kunnen we meer.
Ton van Kooten, De Rank, Veenendaal"Meer bestellingen dan voorheen"

Wat is het fijn om een werkende website te hebben. En wat is het prettig om te weten dat er meer mensen bij betrokken zijn die allemaal hun steentje bijdragen aan het perfectioneren van de site. Kom erbij mensen! Hoe meer gebruikers, hoe beter de site wordt!
En ook nu, is ’t al een goede site om mee te werken: zelfs zonder enige promotie én terwijl ie nog echt niet af is, krijg ik al meer bestellingen binnen dan voorheen.

Elise Walinga, Riemer & Walinga, Ermelo


"Dit hadden we nooit zelf kunnen realiseren"
Een goedlopende en succesvolle webwinkel is natuurlijk het streven van elke boekondernemer. En dus ook van ons. De webshop die we nu hebben, hadden we als David Enschede nooit zelf kunnen realiseren.Een uitgebreid assortiment, veel eigen inbreng en tegelijkertijd alle weetjes van BCB tot onze beschikking. Een fysieke winkel zal het natuurlijk altijd winnen als het gaat om zien, ruiken, voelen en vasthouden van boeken en andere artikelen. Maar een webshop kent geen sluitingstijden, afstanden of parkeerproblemen. Een extra verkoopkanaal; ook voor eventuele nieuwe klanten! Wij zijn er blij mee!
Ada Otter, Boekhandel David, Enschede