In 2018 organiseerde BCB voor de derde maal de Maand van het Geschenk

Het eind van het jaar is bij uitstek een periode waarin je op zoek gaan naar cadeautjes en inspiratie rond het Kerstfeest. De mooiste geschenken vind je in de christelijke boekhandel. Tijdens de Maand van het Geschenk (hele maand december) ontvangt elke klant in de christelijke boekhandel GRATIS het prachtige boekje Overhoop bij aanschaf van € 25,00 aan boeken.

De campagne startte op 1 december en duurde tot 25 december.


Overhoop

Overhoop, geschreven door Liesbeth Morren, schrijver van de romans Waterval en Voetlicht is eenverhaal dat de lezer zal ontroeren en bovendien hoop biedt in de donkerste dagen van het leven. Overhoop is een uitgave van Uitgeverij Vuurbaak in samenwerking met BCB. Een aantrekkelijke uitgave (78 pagina’s, gebonden). Losse verkoopprijs is € 4,95. Op verzoek is een drukproef van Overhoop te verkrijgen.


Liesbeth Morren

Liesbeth Morren (1970) schrijft al jaren korte verhalen. Nadat ze genomineerd werd bij een schrijfwedstrijd publiceerde ze twee jeugdboeken bij uitgeverij Vuurbaak over Rinder en Joris. Waterval was haar debuutroman voor volwassenen. Met Overhoop heeft zij een verhaal geschreven dat de lezer zal beroeren.

Maand van het Geschenk website

Bezoek ook de website christelijkeboeken.nl. Hier leest u meer over onze campagnes, waaronder de Christelijke Kinderboekenmaand. Klik hier om naar deze website te gaan.